XARXA ESCOLES PÚBLIQUES REUS, Benvinguts a XEPR

La història del nostre logotip

La història del nostre logotip

Ara fa cosa de dos mesos les 20 Escoles  Públiques de Reus vàrem decidir que per la campanya de preinscripcions de l’any 2020 havíem d’unir esforços. Teníem clar que havíem de tenir un missatge clar, concís i amb força, que tots anéssim a una.

Després de fer un concurs per a saber quina seria l’agència de comunicació que donaria forma al nostre objectiu, ens decantàrem per OH!Comunica. Una nova agència de comunicació que ens va presentar una campanya tan oportuna que no vam poder dir que no.

Quan ens van dir que la seva idea era posar portes obertes a diferents espais de Reus, no ens ho podíem creure. I així va ser des de la col·locació de la primera porta al bell mig de Reus, mai més ben dit; a la Plaça Mercadal.

Començàvem a saber quins serien els nostres còmplices d’aquesta aventura i que el logotip, l’eslògan i l’etiqueta ho havia de definir tot.

“Obre la Porta, Viu la Pública” va ser l’eslògan escollit, ja que definia perfectament el que perseguíem, obrir les portes dels nostres centres educatius a la ciutadania, perquè totes les famílies que aquest 2020 tenen l’objectiu de triar un centre educatiu per als seus infants, es decantin cap a l’ensenyament públic. Primer però, serem nosaltres qui obrirem la porta.

El logotip:

  • Ens identifica a tots amb la Rosa per què no deixa de ser la icona que més representa la ciutat de Reus.
  • Entre els seus pètals es crea una xarxa que és el que som les 20 escoles.

I els 20 colors dels 20 pètals són les 20 escoles que participem d’aquesta iniciativa. I és que aquesta és la llavor d’un projecte en el qual tots confiem. La Xarxa Escoles Públiques Reus ha arribat per quedar-se.

Deixa el teu comentari


L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *