XARXA ESCOLES PÚBLIQUES REUS, Benvinguts a XEPR

“Obre les portes, viu la pública”

“Obre les portes, viu la pública”

Aquest 2020, per primer cop, les Escoles Públiques de Reus han unit esforços per donar conèixer els seus projectes educatius, les seves instal·lacions, el seu cos docent i tots els altres atributs que les caracteritzen. Tot això sense deixar de banda el caràcter propi de cada centre. La Xarxa d’Escoles Públiques de Reus vol convèncer als seus conciutadans que la millor elecció per l’educació, i per tant pel futur en societat, per als seus fills, filles i familiars, és la que s’ofereix als centres públics.

Per tal que les famílies siguin conscients que apostar per un centre públic és apostar per un millor futur, aquest 2020, des de la Xarxa d’Escoles Públiques de Reus s’engegarà una campanya de comunicació a tots els nivells.

Aquesta campanya, que tindrà per lema: “Obre les portes, viu la pública” pretén fer el màxim de soroll possible perquè cap ciutadà i ciutadana de Reus no s’oblidi de l’escola pública. A les xarxes socials estaran presents amb l’etiqueta: #viulapública.

Les Escoles Públiques de Reus obren les seves portes i els carrers de la ciutat en seran testimonis a partir del 2 Març.

Demà 27 de febrer quelcom diferent succeirà a la Plaça Mercadal de Reus i és que es convoca una Roda de Premsa a la Plaça Mercadal de Reus amb el suport del Regidor d’Ensenyament Daniel Recasens per donar el cop de sortida amb la col·locació de la primera porta a la plaça Mercadal de la campanya Obre les portes, viu la Pública.

Demà 27 de febrer a les 10.30 del matí us esperem a la Plaça Mercadal en la que els nostres portaveus de la Xarxa d’Escoles Públiques de Reus Núria Sabaté, Directora del Col·legi Públic Marià Fortuny i en David Roco, Director del Col·legi Públic Prat de la Riba presentaran la campanya amb molta força i és que per primera vegada les 20 Escoles Públiques de Reus s’uneixen per donar a conèixer el projecte educatiu. Assistiran els 20 Directors de les 20 escoles que conformen la Xarxa d’Escoles Públiques de Reus.

La Xarxa Escoles Públiques Reus ha vingut per quedar-se i donar força a l’educació del futur.

Descarregar nota de premsa >>

Deixa el teu comentari


L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *